Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

torstai 24. syyskuuta 2015

One in a Minion


Pitkästä aikaa tartuin taas Silmukan ytimestä -haasteeseen.
Syyskuun aiheena on hedelmä!
Ensimmäinen ajatus oli että eihän tuosta keksi mitään, virkkaan jonkun banaanin, heh heh. Mutta siinähän se! BANAANI! (Ohjeen löysin täältä)

Banana!
Tämä HeVi-osaston klassikko johdatti minut eräiden huippusuosittujen ja jo jonkin aikaa mielessäni hautuneiden veikeiden veijareiden pariin... Minionit! Sillä hehän rakastavat tunnetusti banaaneja. :)


Ja koska tavakseni on muodostunut perehtyä jokaisen virkkaamani hahmon taustoihin kunnolla, pitihän sitä "uhrautua" ja käydä katsomassa Kätyrit -elokuva. Ihan vaan, kröhöm, taustatiedoksi. Mutta suosittelen! Hauska elokuva lapsille ja lapsenmielisille. Miksei tekis hyvää vakaville aikuisillekin?


No joo, mallia minionin tekoon löysin All About Ami-blogista. (Thanks for the inspiration!) Hauskintahan näissä kavereissa on se, että että niitä on about tsiljoona erilaista. Jos alkais tehtailemaan, niin senkun tekis erikokoisia keltaisia palleroita, niille yksi tai kaksi silmää ja jokunen hassu hapsu tukkaa vähän eri tavalla, niin tadaa! - kohta olis jo armeija kasassa.

Loppuun vielä teemaan sopiva kevennys YouTuben syövereistä.
 - Ei kestä kiittää!

2 kommenttia: