Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

"Voi hiivatti!"

Viime kesänä minulla soi töissä toistamiseen päässä kyseinen Hemulin repliikki. Saavuttaakseni mielenrauhan oli selvitettävä mistä jaksosta se on. Rakkaan ystävämme YouTuben suosiollisella avustuksella asia selvisikin nopeasti: kyseinen huudahdus on Mamelukkikala kohtauksesta jaksosta Noitakävelyä.


Uskoin että jakson katsominen riittäisi karkottamaan kyseisen korvamadon, mutta EI! Päinvastoin, nyt huudahduksen seuraksi tuli muitakin vuorosanoja. :D Eikä se minua itseäni niinkään häirinnyt, oli vaan tervetullutta vaihtelua "Tykkimäkeeeeen" -biisille ja Pokémonin tunnarille, jotka myös olivat pääni sisäisellä soittolistalla repeatilla. Pahoitteluni kuitenkin viime kesän kollegoille sekä kavereilleni jotka saivat sen sivuvaikutuksista kärsiä. ;)

Hemuli

Pään tein aavistuksen ohuemmasta langasta, joten se jäi turhan pieneksi. Ratkaisuna (+ koska lanka loppui juuri sopivasti kesken :)) jätin helman lyhyemmäksi jotta lopputulos olisi edes jokseenkin sopusuhtainen. Tästä johtuen mekon/kaavun/koltun/minkälie helmasta ei tullut tyylikkäin mahdollinen, mutta menköön!
Lopuksi lisäsin vielä suurennuslasin käteen ja voilá! herra on valmis metsästämään uusia kasveja! Tai postimerkkejä tai whatever...

Hemulin ohje löytyy myös Laura von Knorringin Mukavat muumiamigurumit -kirjasta, josta lisää mietteitäni täältä.


2 kommenttia: