Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

lauantai 8. helmikuuta 2014

Kaukametsän sankareita, osa 3

KÄRPPÄ

Kärppä - tuo eloisa pilkantekijä. Jatkuvasti raastamassa matkakumppaneidensa hermoja, milloin laulaen, milloin vitsaillen, milloin muuten kiusaa tehden. Niin ja se nauru! On siinä kavereilla kestämistä. :D

Monelle ei varmastikaan tule yllätyksenä että kyseessä on henkilökohtainen suosikkini sarjan hahmoista. (Nykyisin. Pienenä kettu taisi olla se juttu?)


Vaikka sarja sisältääkin melko raskaita teemoja, ovat sen ehdottomia helmiä mielestäni Kärpän ja Kyyn välinen kinastelu ja kiusanteko. Se tasapainottaa tunnelmaa mukavasti.

KYY


Kyy on porukan kovis, joka pelottelee jatkuvasti pienempiään. Jonkinasteista pehmenemistä tuntuisi kuitenkin tapahtuvan matkan edetessä, kun matkalaiset auttavat toisiaan puolin ja toisin.


Sahalaitakuviosta mietin että miten se olisi helpointa toteuttaa ja tulin siihen tulokseen että parasta tehdä Kyyn vartalo mustalla ja lisätä kuviot sitten vihreällä. Vatsapuoli tuli jokatapauksessa kokonaan vaaleaksi. Kiemurtelevan asennon salaisuus on rautalanka.


Lisää Kaukametsän sankareita löytyy aiemmista postauksistani:
Alustus
Mäyrä ja Myyrä
Kettu

1 kommentti:

  1. Jeee...lisää hahmosia. Että tykkään tuosta kyystä, vaikka se sarjassa on hieman pelottava, mutta tähän olet saanut luotua sellaista pehmeyttä, mitä tällainen herkkä ihminen tarvitsee. Mainioita :) Joo, ja se Kärpän nauru on kyllä ihan omaa laatuaan.

    VastaaPoista