Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

maanantai 20. tammikuuta 2014

Pipomonsterit


Tälläiset minimonsterit syntyivät Pipon ytimestä sekä Silmukan saalistus -blogien tammikuun haasteen aiheesta, joka oli (yllättävää kyllä) PIPO!

Musta vähän tuntuu että lähes kaikki muut osallistujat tekevät ihan oikeasti pipon, ja on mullakin uuden pipon virkkaaminen käynyt mielessä, mutta olishan se nyt ollut vähän liian kätevää toteuttaa tässä yhteydessä. Ja olis vaikka saattanut käydä niinkin, ettei talvi ehdikään loppua ennen kun olisin saanut sen valmiiksi. :P Surullista.

Mulla tuli heti aiheen luettuani tosi hieno visio näistä hemmoista. Vaikka lopputulos ei nyt ihan sitä vastaakaan, on ne ihan hauskoja näinkin. :P

6 kommenttia:

 1. Nuohan ON PipOt. Kivat veijarit ;)

  VastaaPoista
 2. HAhaa, ompas söpöjä! :D Ja hienoo että sie oot keksiny jotaki muuta ;) Aiheestahan sai siis ottaa inspiraatiota, eikä oo pakko tehä just sanatarkalleen sitä mitä aiheessa sanotaan :) Ens kuussa taas mukaan! :D

  VastaaPoista
 3. Ihania pipomonstereita! :) Ja ihan niinkuin Sini jo sanoi, hienoa että keksit jotain muuta ja inspiroiduit meidän haasteesta! :) On hauska nähdä, mitä kaikkea haasteen kulloisestakin aiheesta osallistujat saavat irti :) Kiitos kun osallistuit ja tulehan taas ensi kuussa katsomaan, mitä olemme aiheeksi keksineet ;)

  VastaaPoista
 4. Hei, blogistani löytyy sinulle haaste :)

  VastaaPoista