Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

In memoriam: Topi


TOPI (23.7.2003 - 6.10.2011)

Jos Bella oli kokonaisuutena onnistunein työni tähänastisista, niin meidän pikku Topi onnistui takaapäin täydellisesti! Naamasta ei sitten puhutakaan... :D Mutta toi niska! Ahh, ihan kuin Tane ite istuis ikkunalaudalla katselemassa maailman menoa.
Voih. Ikävä on sitä matkapahoinvoivaa, mielenosoituksellisesti sänkyyn pissaavaa ja yötä päivää täyttäkurkkua komentavaa kiusankappaletta! <3 Käytöshäiriöistään huolimatta Tanu oli meille kaikille todella rakas (mikä näkyy hyvin lempinimien määrässä) Luopuminen oli surullista. :(
Tulemme kuitenkin muistelemaan häntä vielä usein, mistä hän pitää huolen itsekin: herran karvoja löytyy tavaroistani vieläkin, jopa Jyväskylästä, vaikka hän on ollut poissa luotamme jo muutaman vuoden.

Tämän version rakkaasta pikku tiikeristämme sai joululahjaksi äitini. 

Viiksiä joka lähtöön


Pientä pohdintaa aiheutti viiksien toteutus. Halusin niistä aidommat kuin vain tavalliset langanpätkät.
Isä sitten keksikin etsiä tallista vanhoja hevosen jouhia, jotka toimivatkin erinomaisesti!13.3.2015: Tane sai uuden ilmeen. Katso kuvat!

3 kommenttia:

 1. Yhyy.. :( Harmi ettei Pertsasta oo kukaan tehny tollasta. Sitäki on nyt viimeaikoina tullu muisteltuu aika usein.. Mutta siis hienoja noi on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mä sitäkin kuule ajatellu :) Mut sit aloin miettii et onks mulla siitä kuvaa muualla kun cokiksessa uineessa puhelimessa... Send me one, niin katotaan! ;) Pieni, rrrrraidallineeeeen täytyy saada ikuistettua!

   Poista
 2. Nämä on kyllä vertaansa vailla olevia uniikkeja. Ihana muisto jää In Memoriam -eläimistä <3 Tuo Topi, Topsukka, Tane, Hääääääänkin on aivan ihana. Ja juuri tuo niska takaapäin antaa sen saman hellyttävän tunteen, minkä aikoinaan Topi Uosukainen teki ;)

  VastaaPoista