Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

lauantai 16. maaliskuuta 2019

Mitä kuuluu?

Heipä hei (liian) pitkästä aikaa!

Eilistä julkaisua edeltäneestä on vierähtänyt taas iloisesti pari kuukautta.
Siihen on muutama syy.

Koulun ja työharjoittelun ohella minua on työllistänyt Väinö ja Vilma lastenkirjaprojekti, jota työstämme yhdessä kuvittaja ystäväni Jarviksen kanssa. Olemme siis julkaisemassa omakustanteisesti satukirjan luomistani metsätonttu hahmoista Väinöstä ja Vilmasta. Parhaillaan olen tekemässä tupsukorville myös omia nettisivuja, joita odotellessa kannattaa ottaa tarkkailuun Väinön ja Vilman oma Facebook ja Instagram!

Väinö ja Vilma -logo

Olen myös tuskallisen tietoinen siitä, että en vieläkään ole tehnyt virkatulle Vilmalle omaa postausta tänne blogiin, vaikka hahmo valmistui jo joulukuussa... Ja tästä pääsemmekin villakoiran ytimeen.

Olen miettinyt blogin tulevaisuutta.
Aloitin tämän sivuston vuonna 2013 ja se on pyörinyt samalla konseptilla jo 6 vuotta. (Herranjestas!) Ja konseptihan on se että mitään konseptia ei ole. :D Tämä on ollut mulle eräänlainen hiekkalaatikko, jossa olen kokeillut erilaisia juttuja ja vähän "harrastellut" bloggaamista. Julkaissut mitä milloinkin, ilman sen kummempaa päämäärää.

Eka banneri vuosien takaa

Se toimii ja on hauskaa aikansa, mutta 6 vuotta on pitkä aika. Sekä minä että Hahmoset olemme kasvaneet vuosien varrella, enkä koe, että tämä sivusto enää vastaa sitä mitä Hahmoset tänä päivänä on. Näen tässä paljon potentiaalia, mutta se pitäisi valjastaa käyttöön.
Jonkin on siis muututtava.


On saavuttu risteykseen, johon pysähtymistä olen lykännyt liian pitkään. On aika päättää mitä seuraavaksi: uusi suunnitelma ja aloitus puhtaalta pöydältä vai blogin lopettaminen, sillä tälläisenään se ei enää palvele tarkoitustaan.
On pysähdyttävä pohtimaan mitä tältä sivustolta oikeastaan haluan.

Älä huoli, nämä eivät ole jäähyväiset! :)
Suosittelen seuraamaan Hahmoset Facebookkia ja Instagramia jatkossakin, sillä sinne päivittelen juttuja tätä sivua aktiivisemmin. Ja tännekin varmaan lisään valmistuneita hahmoja entiseen tapaan, siihen asti että blogi löytää uuden muotonsa.
Eli toisin sanoen teidän silmissänne tuskin mikään tulee muuttumaan. :D Mutta haluan olla rehellinen siitä mitä ruudun tällä puolella tapahtuu ja myös kuulla palautetta ja ajatuksia siltä puolen.

Siispä minua kiinnostaisi kuulla, mitä Hahmoset sinulle merkitsee ja mitä toivoisit näkeväsi täällä tulevaisuudessa? Hahmojen virkkaamista en kuitenkaan tule lopettamaan, se on varma. ;)

Tuumailemisiin!
-Jenni

-----------------

UPDATE 22.3.2019:
Hahmoset sai uuden Instagram -tilin nimeltään @hahmoset !
Tuntui järkevältä irroittaa virkkausjutut omaksi profiilikseen, sillä tähän asti olen julkaissut hahmoja ja omia juttujani samalla tilillä, mikä on sinänsä okei, mutta jotenkin vähän epämääräistä kuten tämä koko blogin ylläpitokin on ollut... :D

Onpa nyt ainakin yksi osoite mistä kaikki hahmot tulevat jatkossa löytymään. Ihan kaikkia jo tehdyistä 154:stä hahmosta en aio sinne laittaa, mutta parhaat palat julkaisen uudelleen ja toki kaikki uudet syntyvät hahmot ja muut hahmovirkkaukseen liittyvät jutut. Tuskinpa virkkaus kokonaan häviää "henkilökohtaiselta" tililtänikään, mutta tällä tavoin saan jonkinlaista rakennetta tähän hommaan.

Voi myös olla että jätän kuitenkin tämän sivuston päivittämisen, siihen asti että teen lopullisen päätöksen jatkon suhteen. Siispä tuo Instagram sekä Facebook lienevät varmin lähde, mistä hahmojen kuulumisia jatkossa löytää!

Seuraavia oivalluksia odotellessa, mukavaa kevään jatkoa!
-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti