Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

perjantai 28. lokakuuta 2016

Hey John, can we go crime solving?

Kyllä vain, tässä hän on - hahmohyllyni uusin sankari: Sherlock Holmes! 


Benedict Cumberbatch näyttelee BBC - Sherlockia
Olen aina pitänyt salapoliisijutuista, ja toki ehkä klassisin esimerkki niistä on juurikin tämä Arthur Conan Doylen luoma, Baker streetin omaperäinen sankari. Oma suosikkini Sherlock tarinoista on jännittävä Baskervillen koira.

"I'm in this big ass coat. From that flat 221B."
Bad hair day, jos toinenkin vierähti näiden parissa.

En tullut ajatelleeksi ennen kuin olin jo työntouhussa, miten haasteelliset hiukset kyseisellä kaverilla on. :D Niiden kanssa sai tuskailla tosi pitkään.

Ainahan olisin toki voinut tehdä metsästäjänhatun hiuksia peittämään, mutta luulen että se olisi näyttänyt aika urpolta noin isossa päässä. Eikä sitä alunperin edes Holmesin päähän tarkoitettu, se oli vain kuvittajien aikaansaannosta, joka on jäänyt elämäänOlin kuullut BBC:n Sherlockia kehuttavan paljon, mutta en ollut jostain syystä katsonut sitä koskaan. Kun sitten kuulin että The Hillywood Show tekee sarjasta parodian, ahmin kaikki jaksot pikimmiten, jääden totaalisen koukkuun! Benedict Cumberbatch sekä Martin Freeman ovat ylivoimaisesti parhaat Sherlock ja Watson ikinä! Ja Hilly ja Hannah, ylivoimaisesti parhaat jäljitelmät. :DHillywood Show = sisarukset Hilly ja Hannah, jotka tekevät YouTubeen tosi mahtavia ja tarkasti toteutettuja musiikillisia parodioita suosituista sarjoista ja elokuvista. (mm. Taru sormusten herrasta, Harry Potter, Supernatural, Pirates of the Caribbean, Walking dead, Doctor Who...)
Kattokee vaikka ite täältä!

1 kommentti:

  1. Itsekin aloin seurata sarjaa huomattuani parodian. Onneksi ♡ En aikaisemmin ollut mikään fangirrrl, mutta BBC:n Sherlockissa on sitä jotain! :'D Saatoin myös esitellä sarjan äidilleni. Ja siskolleni. Ja veljelleni.

    Tuo video pyöriikin meidän huushollissa vähän väliä :D The Hillywood Show ♡

    VastaaPoista