Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Syksyinen loma

Syysloma osoittautui tänä vuonna varsin tehokkaaksi virkkauslomaksi.
Laskeskelin että kahdeksan uutta hahmoa tuli aloitettua ja muutaman niistä sain jopa valmiiksi! Joukossa on kuitenkin myös yllätyksiä joita täytyy säästellä vielä muutama kuukausi ennen blogiin päästämistä... ;)

Ensimmäisenä syysloman saldosta julkaisuun pääsee kuitenkin Totoro!
Kyllä, olen sillä tavalla outo etten ole koskaan nähnyt Naapurini Totoro -elokuvaa. Tai oikeastaan yhtäkään Miyazakin ylistetyistä elokuvista kokonaisuudessaan.
Tämän kaverin tein kuitenkin lahjaksi käyttäen netistä löytämääni LucyRavenscarin englanninkielistä ohjetta (joka on ladattavissa ilmaiseksi täältä) Samaiselta sivustolta löytyvät ohjeet myös isomman harmaan sekä pienen valkoisen Totoron tekoon, sille ken tahtoo itselleen koko sarjan. :)


Ohjeet olivat hyvät ja hahmo helppo toteuttaa. Ongelmaksi muodostui lähinnä langan loppuminen, ei kerran, vaan kahdesti kesken. (Sen siitä saa kun aloittaa tekemään vajaista keristä) :P Joten oikeasti tähän on käytetty kolmea eri lankaa, minkä vuoksi esim. korvista tuli ehkä suhteessa hitusen suuret. Mitään häiritsevää värieroa lankojen välillä ei onneksi ilmennyt!

1 kommentti:

  1. Laulava korppi: "Kuka ei muka oo nähny To-?"
    Minä: "Minä!"
    *tuomitseva katse*
    Mut Porco Rosso ja Laputa <3

    VastaaPoista