Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

perjantai 2. maaliskuuta 2018

Jälleen vauhti päällä

Näin päättyi helmikuu ja sitä myöten LankaSankarit näyttely Pasilan kirjastossa. Kiitokset Pasilaan mahtavista puitteista ja näyttelyvieraille kauniista ja kannustavista sanoista vieraskirjassa! <3 Tarttuipa matkaan pari hyvää hahmoideaakin, kiitos! :) 

Kotimatkalla
Uusia näyttelyitä ei tällä erää ole sovittuna, mutta varmasti taas jossain vaiheessa kaverit pääsevät maailmalle seikkailemaan. 
Pidän teidät ajan tasalla kyllä, ei huolta!
Myös paikkaehdotuksia otan mielelläni vastaan.

Seikkailusta puheenollen on aika esitellä seuraava hahmomme: Ryhmä Haun Samppa! 

Ryhmä Hau on ainakin oheistuotteiden määrästä päätellen saavuttanut vankkumattoman suosion lasten parissa ympäri maailman. Katsoin sarjaa muutaman jakson tätä virkatessani ja vauhtia tosiaan tuntuu piisaavan. Ryhmä Hau ratkaisee pulman kuin pulman! :D 

Olin jo pitkään kaavaillut että jotain sarjaan liittyvää täytyisi virkata, kun sain viimeisen sysäyksen vuoden hahmoäänestyksessä hahmolahjakortin voittaneen toimesta. 

Ja näin Samppa säntää suit sait apuun! ;)Oli hauska huomata, että Samppa joka on pelastajapennuista kömpelöin,  tuntuu silti (tai ehkä juuri siksi?) olevan monen lapsen suosikki sarjan hahmoista. Olisihan siinä mainioita koirahahmoja virkattavaksi vielä liuta. :D Katsotaan vaan, enköhän palaa aiheeseen vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti