Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

maanantai 1. elokuuta 2016

The cold never bothered me anyway

Disney klassikkohaaste, osa 4
Frozen - huurteinen seikkailu, 2013
(Frozen) 


Let it go, let it gooooooou...
Ahh, tuo niin kovin tutuksi käynyt kipale soikoon mielissämme taas hetken aikaa.

Nimittäin tämän kertainen hahmo edustaa käytännössä jokaisen pikkutytön unelmaa muutaman viime vuoden ajalta (ainakin sen krääsämäärän perusteella mitä Frozenista on edelleen kauppojen hyllyillä) hän on

Elsa
Ihmishahmot eivät koskaan ole siitä helpoimmasta päästä tehdä, eikä Elsakaan muodostanut poikkeusta. Tiesin jo alusta asti, että etenkin hiukset tulisivat olemaan pirullinen haaste!

Ihan 100% tyytyväinen en lopputulokseen itse ole, mutta toisaalta pelkäsin myös pahempaa. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin I guess. :D

Tästä elokuvasta olisi mahtavaa toteuttaa vielä ainakin Olaf lumiukko! Sarjassamme "Jenni tykkää hassuista sivuhahmoista osa tsiljoonakaksisataakolmetoista." :D Mutta ohan se aika symppis kaveri, myönnä pois!
Toisinaan on vähän sovellettava.  Kun en löytänyt mistään tarpeeksi pieniä kumilenkkejä hiusten sitomiseen, skeittasin longboardillani lähimarkettiin etsimään apua. Eihän sieltä tietenkään mitään kumilenkkejä löytynyt, mutta ilmapalloja kyllä!
Niillä siis mentiin.Tuttavani toivoi Elsan kummitytölleen synttärilahjaksi, toivottavasti se tekee päivänsankarin onnelliseksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti