Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

lauantai 16. tammikuuta 2016

Stay determined!


En edes muista milloin olisin ollut näin innoissani tietokonepelistä! Varmaan silloin joskus pienenä kun sain joululahjaksi Aku Ankka pelin (Universumin sankari!!) tai muropaketista Kellogg's hahmoilla pelattavan seikkailupelin. Hitsi miten harmittaa ettei niitä voi pelata enää uusilla koneilla!

Olin haljeta onnesta kun löysin samaisen Aku Ankka pelin ps2 version, mutta pettyähän sitä sai. Jollain hemmetin special moveilla ja muilla turhakkeilla se oli pilattu! Nyt harmittaa etten pienenä pelannut sitä vanhalla kunnon Windows 98:lla läpi asti.

Mutta nyt päivän aiheeseen...


UNDERTALE! Kertakaikkisen loistava peli!
Se on eräänlainen seikkailupeli jossa pelaaja ohjaa hirviöiden maailmaan pudonnutta lasta, tavoitteena päästä takaisin maan pinnalle. Pelaaja voi valita tappaako vastaan tulevat otukset, vai säästääkö ne. Nämä valinnat vaikuttavat pelin kulkuun ja loppuratkaisuun. Peli on tehty vanhaan 8-bittiseen tyyliin ja sen soundtrack on PARHAUTTA! Kuten myös hahmot ja huumori, jota pelissä viljellään paljon. :D

Oma suosikkini pelin hahmoista on luuranko nimeltään Papyrus!

Virkattavaksi hän oli rakenteensa vuoksi melko haasteellinen tapaus. Yläpainoisuutensa vuoksi hän tarvitsee seisontatuen pystyssä pysymiseen. Mutta ei sentään lysähdä keskeltä kasaan, rautaisen selkärankansa ansioista ilmankaan. :D Toinen haaste oli pää. Sillä halusin säilyttää hänen virneensä mahdollisimman hyvin, mikä ei niinkään onnistuisi, jos olisin vain virkannut soikean pään ja esimerkiksi ommellut jonkinlaisen suun tai tehnyt sen huovasta tms.
Olen iloinen että pääkokeiluni onnistui hyvin ja Papyrus näyttää itseltään. :)
Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen!

Nyehehee!


Ollakseni rehellinen, Papyrus valmistui jo viime vuoden puolella, mutta hahmoäänestyksen vuoksi siirsin hänet julkaistavaksi vasta nyt. Mikä oli hyvä ratkaisu, sillä näin ehdin saada valmiiksi myös toisen hahmon samasta pelistä!

Annoying dog on vain pieni sivuhahmo, mutta vietävän hellyyttävän näköinen! Enpä siis ihmettele että Luovuudenpistoksia -blogin Jarvis toivoi sellaisen itselleen. :)
Tämän kanssa sai taas käyttää vähän mielikuvitusta, sillä kuka tietää miltä pikselikoira näyttää virkattuna? Lopulta siitä tuli ihan hyvä, vaikka ensin kropasta tuli liian suuri päähän nähden ja sitten siitä meinasi tulla liian pieni... Noh, loppu hyvin kaikki hyvin. :D Toivottavasti Jarva tykkää uudesta lemmikistään!


Tosiaan, tässä pelissä on niin paljon mainioita hahmoja että varmasti tulen tekemään niitä vielä jossain vaiheessa lisää! Suosittelen tutustumaan. :)

2 kommenttia: