Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

maanantai 7. syyskuuta 2015

Aarteenetsintää

Jo jonkin aikaa oli mieleni tehnyt kokeilla geokätköilyä, mutta elin siinä luulossa ettei Jolla-puhelimeeni ole saatavilla toimivaa kätköilysovellusta. Elokuussa kuitenkin bongasin tiedon sovelluksesta ja se oli menoa! Tämä harrastus on nimittäin vähintään yhtä koukuttavaa kuin hahmojen virkkaaminen. ;) Sellaisen sovelluksen saa muuten ladattua älypuhelimeen ihan ilmaiseksi, vink vink!

Kätköillessä pääsee näkemään mahtavia paikkoja, joihin ei välttämättä muuten tulisi eksyttyä. Melko läheltä kotiakin sellaisia voi jo löytää. Lisäksi samalla tulee kuin huomaamatta käveltyä pitkiäkin lenkkejä. Ja miten palkitsevaa onkaan löytää itse kätkö! Joskus pidemmän, joskus lyhyemmän etsimisen jälkeen. :D Ja toisinaan sitä on palattava samalle kätkölle useampaan kertaan ennen kuin saa napattua. Hirmu ovelia viritelmiä niitä nimittäin löytyy! Oivaltamisen ilo, paras ilo.

Miten tämä kaikki sitten liittyy virkkaukseen ja Hahmosiin?
Noh, ensinnäkin löysin tänään viidennenkymmenennen kätköni, (JEEE!) minkä kunniaksi ajattelin kertoa teille tekemästäni reissaajasta. Reissaaja kulkee kätköilijöiden mukana kätköltä toiselle ja sen liikkeet kirjataan nettiin, josta sitä voidaan seurata. Kuka vain harrastaja voi päästää reissaajan matkaan, kunhan hankkii sille oman tunnuksen.


Kuten ehkä tässä vaiheessa tarinaa jo arvaatkin, tein oman reissaajan ja virkkaamalla tietenkin!
Päädyin suloiseen Kaukanassa muiden sankareiden lomassa elävään hyllyväiseen, meduusa-hahmoon, sillä se on kivan näköinen, helppo ja nopea tehdä ja mahtuu kätköön hyvin.

Meduusa on jo matkalla!  Kivasti on tullut kuvaa ja tekstiä ihmisiltä sen reissusta. Jännittävää seurata mihin sen seikkailut viekään. :)
Mikäli törmäät siihen kätköllä jossain päin, niin sanohan terveisiä!

1 kommentti:

  1. Tosiaan koukuttava harrastus. Sopii hyvin virkkaajalle! :) Mukava seurata Meduusan retkiä Geocatching.com:ista. Hän on päässyt käymään puolukassakin! ;)

    VastaaPoista