Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

maanantai 31. elokuuta 2015

The One with Joey and Chandler

Näin on tullut aika esitellä kaveruksista viimeiset: Joey Tribbiani ja
Chandler Bing!

Matthew Perry (Chandler) & Matt LeBlanc (Joey)

Joey on kenties hieman yksinkertainen, mutta hyväntahtoinen. Italialais-amerikkalaisella Joeylla on seitsemän sisarta. Ammatiltaan hän on kouluttamaton näyttelijä ja jatkuvasti hakemassa eri rooleihin. Eräänlaiseksi läpimurroksi voitanee kuitenkin katsoa rooli Dr. Drake Ramorayna sarjassa Päivien viemää. Joey rakastaa lihapullasubeja, mutta EI jaa ruokaansa kenenkään kanssa! Se on syytä muistaa.

Chandler on porukan naurattaja ja sarkastisen huumorin suurkuluttaja! Kukaan ei oikeastaan osaa sanoa mitä hän tekee työkseen, mutta jotenkin se liittyy numeroiden naputtelemiseen tietokoneella... Chandlerilla on pahoja traumoja vanhemmistaan, jotka purkautuvat toisinaan esimerkiksi hänen sortuessaan polttamaan tupakkaa ahdistukseensa. Silloin kun tehokkain puolustusmekanisminsa huumorikaan ei enää riitä.

Joey & Chandler - best friends forever!

Joey ja Chandler ovat suuren osan sarjasta kämppiksiä, jossain vaiheessa heillä on lemmikkeinä tipu ja ankka. Kyllä, kummalliset lemmikit ovat näköjään osa tätä sarjaa. :D He myös pelaavat usein pöytäjalkapalloa ja katsovat Baywatchia. Silloin kun eivät ole kannustamassa Knicksejä koripallokentällä... Tässä tärkeimmät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti