Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

maanantai 1. joulukuuta 2014

Paljon onnea vaaaan!

Jeeei! Hahmoset -blogi täytti (kröhöm, kuukausi sitten...) yhden vuoden! :) Parempi se kai on juhlia myöhään kuin ei milloinkaan, vai? :P

Nooh, joka tapauksessa vuosi on vierähtänyt nopeasti ja samalla vauhdilla aion jatkaa tästä eteenpäinkin! Katsotaan mihin inspiraatio kuljettaa.

Kesästä asti olen suunnitellut blogin "maskotin" virkkaamista ja nyt vihdoin sain sen juhlan kunniaksi kasaan. :DPään sisällä on itseasiassa iso styrox-pallo. Sen avulla oli helpompi virkata pallosta tarpeeksi iso ja toisaalta ei kulunut kauheeta määrää vanua sen täyttämiseen. :P

Lippis oli joku halpa ilman mitään logoa oleva malli. Päätin heti etten aio virkata sitä. Joku raja munkin hulluudellani sentään. :D Kirjaimet leikkelin huovasta ja liimasin kiinni. Oikeasti yritin etsiä lasten lätsää joka olisi ollut tälle hemmolle sopivamman kokoinen, mutta en löytänyt, joten tällä mennään. Aurinkolasit on mun omat. Säilyvätpä ainakin tallessa tässä "telineessä" pimeän talven ajan. ;)Mut hei, tajusin just että eihän tällä kaverilla ole edes nimeä?! AAAPUVA!

2 kommenttia:

  1. Hei jee :D Onnea Hahmoset! Hemmolle pitää kyllä ehdottomasti keksiä nimi! Ömmm.. Miten oiss... Lake? Ei niinku järvi siis, mut niinku lankakerä eli Lake.. :P ehehe..

    VastaaPoista
  2. Onnea kovasti Hahmosetille minultakin. :) Ehdotan Jannan logiikalla Viko-nimeä. Niinkuin Virkkuukoukku. Tai Hase Hahmoset. Tai sitten ihan vaan Hemppa.

    VastaaPoista