Tervetuloa hahmosten ihmeelliseen maailmaan!

2011 jäi tämä tyttö koukkuun.

Ilman minkäänlaista käsityötaustaa tai -taitoja virkkasin ensimmäisen wannabe-palloni ja sillä tiellä ollaan.
"En ikinä osaisi"?
- Niin minäkin joskus ajattelin.

perjantai 15. marraskuuta 2013

Kaukana jossain on kaukainen maa...

 ... siellä tonttuja ja keijuja asustaa!
Tässä heistä muutama:

Oliver - luonnosasteella ja valmiina

Huppari on fäshön!
OLIVER


Ilves-sukuun kuuluva sympaattinen veijari, joka muiden tonttujen tavoin pitää huolta luonnon eläimistä, mutta siinä sivussa myös pikkusiskostaan.

Ehdottomasti rakkain omista luomuksistani!

Alunperin tämä sankari syntyi sivuhahmoksi aivan toiseen tarinaan, mutta yhdistettyäni voimat Jarviksen kanssa sai Oliver kaipaamansa kotiseudun.

Alusta asti tiesin miltä hahmo näyttää, kuulostaa ja miten se liikkuu. Kuulin sen ironiset kommentit korvissani ja tunsin empaattisen katseen silmäkulmassani MUTTA nimeään se ei suostunut paljastamaan! Päähenkilökin kutsui sitä vain pilkallisesti "tontuksi". (ja päähenkilö itsehän kulki iloisesti työnimellä "X", joten hänellä ei suoranaisesti ollut varaa vinoiluun...)

Moooonen monen yrityksen (ja erehdyksen) jälkeen päädyin nimeen Oliver. Rehellisesti, nimi tuli mieleeni piirretystä Oliver ja kumppanit, joka on Leijonakuninkaan ohella minulle rakkaimpia Disney-klassikoita. Nevertheless, nimi sopi hahmolle ja mielenrauhani palasi. Ainakin hetkeksi.


Luonnoskuva by Jarvis

LEIJU -KEIJU

Sukunsa perinteitä kunnioittaen meduusapuusta huolehtiva puutarhakeiju ja itsepäinen omantiensä kulkija. Kuulostaako meduusojen kasvatus sinusta typerältä? Varo vaan, sillä voi olla suurempi merkitys kuin uskotkaan...


Eräänä päivänä istuuduimme Jarviksen kanssa yksiöni pienen pöydän ääreen ja loimme Oliverille kaveriksi Leiju-Keijun sekä tietysti maailman, jossa he voivat seikkailla.

Kesällä ehdin saamaan Leijunkin virkattuun muotoon, Jarviksen piirtämän luonnoskuvan pohjalta.

Alusta asti minua askarrutti ajatus keijun siivistä. Miltä näyttävät läpikuultavat ja ilmaakin kevyemmät siivet virkattuna? Päädyin kokeilemaan Novitan hopealankaa joka onneksi toimikin riittävän hyvin! Ja kyllähän keijun siivissä kuuluu glitteriä ollakin. ;)

Novita antaa siivet!

5 kommenttia:

 1. Jarva approves. *stamp* :D Oliver on kyllä niiiin cool! Mä muistan kuin täpinöissäni olin ku näin sen ekan kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin muistan... se oli tosi herttasta :D

   Poista
 2. jarvis ootko kirjottanu noista jotain stooria? (sibe täällä:D)

  VastaaPoista
 3. uuuu! saisko vähä jotai maistiaista tekstistä..?:)

  VastaaPoista